01 octubre 2014

VIPS_70

Aquesta setmana, s'encetem les activitats de VIPS_70, inaugurant la seua exposició. Serà Dijous 2 d'octubre, a les 12:00  al Hall Nort de l'escola d'arquitectura. 
Per la vesprada, 19:00 al saló d'actes del CTAV, continuarem amb la taula rodona sobre VIPS70, amb la col·laboració de la segona generació, que ens donaran la seua pròpia visió sobre aquestes "vivendes amb caràcter" obra dels seus pares.

VIPS70 naix com un projecte d’estudi, de mirada al passat. D’investigació, d'aprenentatge sobre una arquitectura propera i unes formes de fer desconegudes.


I, en aquest camí, ens hem trobat un mirall on veure’ns reflexats amb el que som ara i podriem ser en un futur.

Al que podria ser un procés tranquil, passiu, silenciós,hem incorporat el nostre mètode de treball: les visites de camp, l’aproximació a l’usuari, a l’arquitecte, a l’edifici… 
Hem incorporat la nostra forma de fer, introduint-nos amb molts ulls i moltes mans.

Ara intentem agrupar totes les veus i les forces que hem trobat per a transmetre tot el que hem aprés, tot el que hem sentit i cridar que no estem tan lluny en el temps, que el futur és nostre, de tots nosaltres.

Vips70 és una exposició d’amics. Construída des de l’amistat sincera a la professió i al resultat, amb eixa força que et dona el pensar que, amb un bon amic, pots arribar a tots els llocs. Així que, us convidem a passar, amics, i mirar tots junts el que ja s'ha fet i tot el que ens queda per fer.